Projektet Starkare Tillsammans

Projektet “Starkare Tillsammans" har i huvudsyfte att stärka barns rättigheter i samhället. Genom små eller stora projekt vill vi påvisa att olika insatser kan göra stor skillnad. Att genom enkla ting – som att ge någon en kram, en komplimang eller en enkel gåva. Detta kan påverka mer positivt än vi tror. Att visa att du ser din medmänniska genom enkla insatser kan ge så mycket för oss alla. Det anser vi är väldigt viktigt. Idag har projektet "Starkare Tillsammans"  utvecklats till  en egen självstående förening. 

Vi är alltid starkare tillsammans

Mat för alla projektet

Den 7 september hade vi “Mat för alla projektet”. Det började med att de volontärer som skulle hjälpa till tyvärr blev tvungna att ställa in och ordförande, Pontus Grotz som nyligen fått en ny familjemedlem (stort grattis till honom!) Kunde själv inte vara med på plats. I sista sekund körde jag med över 20 liter gulaschsoppa och över 10 kg bröd mot Sergels Torg för att dela ut maten själv. Men jag fick en stark känsla av att detta skulle bli bra!

Värme och mat

Denna dag på Sergels torg var helt underbar med extremt mycket värme och kärlek. Dagen präglades av skratt och sammanhållning och samtalen som fördes över en bit mat runt våra bord kommer länge minnas av oss alla. Känslan av gemenskap och glädje sammanfattar dagen väldigt fint. Vi på Starkare Tillsammans tror att vi behöver mer möten i dagens Sverige, vi behöver beröra och se varandra mer och visa att vi bryr oss om varandra.

Alla hjärtans dag

Vårat “Alla hjärtans dag projekt” tillsammans med grundaren av “Happy Bags” Gurleen Kaur Sahota gick alltså helt enkelt ut på att sprida kärlek och värme under dagen. 

Alla hjärtans dag

Detta genomfördes under ett par timmar med ett hundratals rosor, mycket kramar, skratt och enormt mycket fantastisk kärlek. Vi vill tacka alla som tog emot oss idag med öppna armar och stora leenden.

Jul projektet

Den 23:e december så besökte vi T-centralen i sällskap med självaste Dogge Doggelito. Det var väldigt mycket folk i rörelse denna dag som det sig bör på dagen innan julafton och därigenom mycket nyfikna och glad barn på språng. Våra glada tomtar gav sig ut i folkvimlet med klappar och förhoppningar om att locka fram skratt och kramar. Dagen blev enormt lyckad med många fina möten och extremt mycket glädje. Barnen flockades kring tomtarna och det sprudlade om oss allihopa. Glöm inte att vi är alltid Starkare Tillsammans!

Jul Projektet

Det blev ett fantastisk varmt välkomnande med enormt mycket energi ifrån alla på plats. Det var massor av kramar och alla längtade efter att få sin julklapp. Ett brutalt stort tack till Northside; Fritidsgård & Fritidsklubb för att ni tog emot oss med öppna armar. All personal och unga var fantastiska och gjorde vår dag guld och vi hoppas att ni hade lika fint och kul som oss. 

KONTAKT

info@SwedishHumanRightsProject.org

Vi driver projekt som stärker mänskliga rättigheter. 
Stöd oss! Bli månadsgivare med 20 kr. Läs mer här.