DU KAN HJÄLPA OSS ATT

GÖRA SKILLNAD

TILLSAMMANS MED OSS

DU KAN STÖDJA ALLA DESSA PROJEKT FÖR BARA 20 KR /MÅN.

VAD KAN 20 KR GÖRA FÖR SKILLNAD?

Som månadsgivare hjälper du oss att planera insatserna på långsikt och du stödjer alla våra projekt som har i syfte att stärka mänskliga rättigheter. Pengarna går till att driva organisationerna Swedish Human Rights Project och att driva och utveckla nya projekt. Med 20 kr stödjer du våra följande projekt:

VI HAR INTE PLATS FÖR RASISM
Det är en Facebook sida som har 65 000 följare och vi når minst 1 miljon med våra inlägg per vecka. Läs mer här. 

 WOMEN POWER 
Projektet syftar till att synliggöra kvinnor som har förändrat världen men även nutida kvinnor som inspirerar och har stor potential att förändra vår nutid. Läs mer om Women Power här.  

GLOBAL RACSIM 
Det är ett nytt projekt som bara har 352 följare idag men syftet är att nå en global publik där vi belyser och exponerar rasismen i världen. Läs mer här.

NÄR VI NÅR 2 000 MÅNADSGIVARE MED 20 KR DÅ KAN VI PÅBÖRJA PROJEKTET:

GRATIS FÖRELÄSNING TILL SKOLOR 
Skolor runt om i landet kan vår ordförande Emir Selimi som är 2014 Raoul Wallenberg pristagare, 2016, Martin Luther King Nominerad, 2017 99 Mäktigaste Framtida svenskar. Han har under det senaste året föreläst till över 5000 människor som är skolor, myndigheter, kommuner och företag. Skolor kommer alltså kunna boka föreläsningen gratis och du kommer bidra till elevernas möjlighet att vidga sitt perspektiv och låta sig inspireras av en fantastisk föreläsning. Du som månadsgivare kommer även få möjlighet att få en personligen inbjudan till en av Emir Selimis föreläsningar, om han ska föreläsa nära
din stad på en skola. Lär mer om Emir Selimi och föreläsningen på www.EmirSelimi.com 


KUNSKAP OM ROMER

Ett projekt som kommer dokumentera all kunskap om romer samt förbereda material till alla lärare som undervisar om den nationella minoriteten romer.

 

NÄR VI NÅR 5 000 MÅNADSGIVARE MED 20 KR DÅ KAN VI PÅBÖRJA PROJEKTET:

 UTSTÄLLNING WOMEN POWE TILL SKOLOR
Vi vill utveckla en portabel utställning om Women Power som ska turnera runt skolor landet över. Lärare och skolar har möjlighet att boka utställningen gratis av oss.

KÄRLEKSMANIFESTATION
Hålla Kärleksmanifestation två gånger per år för att stärka gemenskap, frihet och kärlek. 
Syftet kommer att vara att bjuda in artister samt talare för har positiva värderingar i vårt samhälle. 

 

 

STÖRRE SUMMOR

info@SwedishHumanRightsProject.org